Taller per aprendre a realitzar entrevistes de fonts orals i de documentaciˇ, descripciˇ i conservaciˇ de fotografies antigues

L'associació CERCA organitza un nou taller de creació i preservació de fonts orals i documentació els dies 6 i 7 de maig de 2011 a la Biblioteca de l'Ateneu Igualadí, a Igualada
Des de CERCA organitzem de nou un taller de creació i perservació de fonts orals, obert a tothom, en el qual parlarem de com fer entrevistes de fonts orals i com conservar-les. Com a novetat, en aquesta edició comptarem amb la presència de Jordi Torner, conservador de l'Arxiu de Solsona, que ens explicarà com documentar, identificar i conservar fotografies antigues.


El programa del taller és el següent:

Divendres 6 de maig
de 19 a 20´30
Introducció a les entrevistes de fonts orals

Dissabte 7 de maig
de 10 a 11,15
Documentació, identificació i conservació de fotografies antigues

11,30 a 13
Realització i conservació d'entrevistes de fonts orals


Impartiran el taller d'entrevistes Roser Grau , coordinadora de l'Arxiu de Fonts Orals i el de fotografies Jordi Torner , conservador de l'Arxiu de Solsona.

Aquesta activitat està adreçada a aquelles persones interessades en aprendre a fer entrevistes amb la metodologia de les fonts orals o en la realització d'histories de vida, i que vulguin aprendre a identificar i conservar fotografies, així com a aquelles que ja han sigut entrevistadores i volen millorar.

El taller és gratuit i cal confirmar l'assistència a l'adreça: info@grupcerca.cat o a la Secretaria de l'Ateneu Igualadí.
 
 
CERCA - Grup de Recerca en CiŔncies Socials  C/ St.Pau, 9 Ě 08700 Igualada Ě Barcelona
POL═TICA DE PRIVACITAT | POL═TICA DE COOKIES | CR╚DITS | CONTACTAR | MAPA WEB |