Qui som

CERCA som una associació sense ànim de lucre que treballa per la recerca política i social en els àmbits de les Ciències Socials i afins. La major part dels seus membres són persones llicenciades en Ciències Polítiques i Sociologia.

Els objectius de CERCA estan concretats als seus Estatuts i són els de portar a terme recerques en matèria de Ciències Socials i contribuir al desenvolupament i difusió d'aquesta i altres recerques socials i dels seus resultats. Tot això emfasitzant l'ús de les noves tecnologies com a eina d'intervenció social.

Pel que fa al seu abast territorial , CERCA es planteja potenciar la investigació social en aquells àmbits, temàtiques i zones geogràfiques on encara es troba infrarepresentada. Específicament a la comarca de l'Anoia, àmbit local on neix l'entitat.

L'origen de CERCA cal situar-lo l'any 1996 amb la creació de la secció d'Economia, Ciències Polítiques i Sociologia del Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada (CECI). En el procés de creació i posada en funcionament d'aquesta secció del CECI les persones que avui formen part de CERCA entren en contacte per primera vegada, creant un espai per a la reflexió, la recerca i l'anàlisi de diverses situacions socials de la comarca.

Després de 10 anys de treballar en equip, de diverses activitats, investigacions, presentacions i debats portats a terme conjuntament, l'any 2005 vam decidir constituir l'entitat CERCA per donar un nou impuls a la nostra tasca investigadora.


logo correu

Contactar amb nosaltres per correu electrònic a info@grupcerca.cat


Contactar amb nosaltres a través del formulari

facebook

Facebook Amics de CERCA

twitter

Twitter @grupcerca

Fitxer pdfEstatuts85.1 kb
 
 
CERCA - Grup de Recerca en Cičncies Socials  C/ St.Pau, 9 · 08700 Igualada · Barcelona
POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES | CRČDITS | CONTACTAR | MAPA WEB |