Investigadors/es


Rat Amich


Antònia Bisbal


Jordi Carner


Carme Castelltort


Joan Domingo

foto_Joan Domingo


Llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1998), especialització en Educació i Cultura. Postgraus en Periodisme de Proximitat (UAB, 2006), en Desenvolupament Local (SOC-UAB, 2011) i en Art i Cultura digital (UOC-LABoral, 2012).

Els meus àmbits de treball i d'interès principal són els anàlisis sociolingüístics i culturals, la història i el desenvolupament local i els mitjans de comunicació.


Josep Ferrer


Jordi Gabarró

Politòleg i periodista de formació, he treballat en capçaleres digitals com Anoiadiari i VilaWeb o bé en impreses com Regió7. Recentment, vaig impulsar la cooperativa Ciclostil Edicions i la publicació del setmanari Som Anoia. Vinculat a diverses entitats locals, també he participat en diverses campanyes de comunicació corporativa. M'interessen sobretot els esdeveniments polítics i socioeconòmics.


Roser Grau

Foto_Roser Grau


Llicenciada en Ciències Econòmiques i Sociologia per la UAB, actualment realitzant el Doctorat en Història Contemporània. He realitzat tasques de docència al Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la UB. He impartit classes de Sociologia de l'Empresa, Sociologia General, Tècniques d'Investigació Social, Sociologia del Desenvolupament i la Cooperació, Sociologia de la Família, Sociologia Urbana i Processos Socials a la UB i actualment a ESADE. Les meves línies de recerca principal són: empresa i identitat social; història contemporània i fonts orals; planificació, territori i desenvolupament local; evolució del mercat de treball i inserció sociolaboral; infraestructures i educació ambiental.


Helga Jorba

Helga Jorba

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració (2003) per la UAB. Actualment realitzo els meus estudis de doctorat en Ciutadania i Drets Humans a la UB i sóc membre del consell de redacció de la revista acadèmica Foro Interno . He estat investigadora visitant al departament d'Estudis Hebreus de la Universitat de Tel Aviv (2009- 2010), on he realitzat diversos cursos sobre pensament jueu. La meva línia de recerca principal és la teoria política contemporània. He treballat també en el disseny i implementació de polítiques públiques, sobretot en l'àmbit d'ocupació i promoció econòmica, i he participat en estudis i activitats de planificació estratègica i concertació territorial.


Susanna Llopart


Núria Mercader

Foto_Nuria Mercader


Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB (1999). Postgrau en desenvolupament local (2000). Actualment, doctoranda en Sociologia per la UB, àrees d'investigació: (i) la cooperació local de Catalunya amb els països del Sud i (ii) migracions i desenvolupament. Els meus àmbits de treball i d'interès principal són la gestió i administració de polítiques públiques, el desenvolupament local, la política pública de cooperació al desenvolupament i les tècniques d'investigació social aplicada.


Montserrat Montrabeta


Núria Navarra


Montse Nogué


Antoni Olivé


Carme Palmés


Carme Pelfort


Marta Pujol


Alfons Recio


Núria Vergés Bosch

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB (1998), DEA en Ciències Polítiques i Socials per la UPF (2003) i Màster en Polítiques Públiques i socials per la UPF (2005). Actualment treballo i sóc doctoranda de l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la UOC, essent membre del Programa de Recerca Gènere i TIC. També sóc doctoranda al Departament de Sociologia i Anàlisi de les organitzacions de la UB essent membre del Grup de Recerca Consolidat Copolis, Benestar, Comunitat i Control Social. Pertanyo a l'Associació de dones per la Recerca i acció Alia i al col.lectiu d'investigació sobre dones i tecnologies Donestech. També sóc membre d'entitats de caire tecnosocial com Riereta.Net i Telenoika.

Em dedico a la investigació social i a la dinamització tècnico-artístico-social. He treballat en diferents universitats, centres de recerca i entitats socials com a investigadora, com a docent i com a gestora de projectes. Les meves línies de recerca principals es relacionen amb les polítiques de gènere, la inclusió digital, les visualitzacions informàtiques, la recuperació de la memòria col·lectiva i les polítiques familiars.


Linkedin logo

CERCA-Grup de Recerca al Linkedin

 
 
CERCA - Grup de Recerca en CiŤncies Socials  C/ St.Pau, 9 ∑ 08700 Igualada ∑ Barcelona
POLÕTICA DE PRIVACITAT | POLÕTICA DE COOKIES | CR»DITS | CONTACTAR | MAPA WEB |